2 de juliol del 2009

Novata's diary

Dimarts 30 de juny. Acaba el meu contracte. A les 14'30h ja m'he acomiadat de tothom i marxo cap a casa. Abans, però, he anat a buscar la credencial perquè m'ho ha dit un company, que si no... Credencial? Què és això?

Dimecres 1 de juliol. Cap a les 10h vaig a portar la credencial al Consorci. Com que m'he despistat i no faig cap curs, sol·licito els papers de l'atur o aquest estiu no cobraré res de res.
A la una més o menys, estic sortint de la oficina de l'Inem. He preguntat com va el tema, no sigui que hagi de dur algun paper o quelcom que no tingui.
Cap a les 14h em truquen preguntant-me si encara estic interessada en els cursos a l'estranger. Però si no m'havien donat plaça! I tant que vull! Quines dates vols? Queda aquest. Aquest altre també és interessant. D'acord, però no em pots donar més informació? Metodologia i llenguatge. Endavant.T'inscric? Sí.

Dijous 2 de juliol. Cap al departament a demanar informació sobre el curs. La noia amb la que vaig parlar per telèfon ahir no hi és. M'atén una dona que va tan atabalada que no em veig amb cor de preguntar-li cap dels dubtes que tinc. I en són molts! Miro els papers que em dona i són informacions generals sobre cursos generals. I el que jo vaig a fer??
Torno cap a Urquinaona per saber com afecta el curs, amb la paga del juliol i la demanda d'atur. Haig d'anul·lar-ho, suposo?
Vaig cap a l'Inem, again, i m'atén una senyora amb falta de... fibra?, un bull?, energia? No sé què li fa falta però no té expressió a la cara i em mira com si fos extraterrestre. Acaba preguntant-li al seu company (el mateix que em va atendre ahir) i ens entenem perfectament: no hi ha cap problema perquè encara no havia dut el certificat d'empresa.
Arribo a casa i obro l'ordinador. Bé! Trobo alguna cosa més d'informació sobre el curs.

Ara què faig? Busco bitllets d'avió?, intento aclarir alguna cosa més del curs?, m'asseguro que no em quedaré sense atur i sense diners a l'agost?, deixo passar uns dies i truco al departament per aclarir aquells dubtes?, quin és el proper pas a seguir? Segur que no he pensat amb alguna cosa en la què havia d'haver pensat...

8 comentaris:

Tonina ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Tonina ha dit...

Què bé, ja ens contaras on vas!!!.
Crec que tindras un bon estiu, fa bona pinta això de fer cursos a l'estranger.Sort.

Tonina ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Tonina ha dit...

Tinc una connexió molt lenta i he pitjat el botó massa cops. Ai! les noves tecnologies!!

Mestreta ha dit...

Jejjeeje, ja estan eliminats! A mi, per falta de paciència, també m'ha passat alguna vegada això.

Al final surt més car del que jo tenia previst, però bé, em feia molta il·lusió així que endavant! I tant que us explicaré on vaig i què faig!

Petons!

filador ha dit...

bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels...

Mestreta ha dit...

afavoreixi el déu dels vents el velam del seu vaixell. I malgrat llur vell combat, tinguin plaer dels cossos més amants, omplin xarxes de volguts estels, plens d'aventura, plens de coneixença.

Gràcies, josepmanel!

zel ha dit...

Tingues sempre al cor la idea d'Ítaca, has d'arribar-hi, és el teu destí...però no forcis gens la travessia...


petons!