1 de setembre del 2009

Sense internet, sense feina, amb...

Ara mateix sóc a un ciber cafè. Hi he entrat perquè, de moment, no tinc internet a casa i havia de mirar si m'havien donat alguna adjudicació en els nomenaments d'avui. No hi ha hagut sort... No passa res, demà serà un altre dia. De moment tinc més temps per treure coses de caixes, que estic de mudances. Em tocarà buscar un lloc per connectar-me a internet al nou barri, que avui he creuat mitja Barcelona. Amb això dels nomenaments telemàtics no m'he volgut jugar el coll, així que he anat a allò segur, al ciber que conec i sabia que em podria connectar sense problemes: al barri antic (antic des d'ahir només).

Sense internet i sense feina però amb moltes ganes d'explicar-vos com ha estat el meu curs amb Pilgrims a Canterbury. Hi ha la part que m'ha agradat, la que no, les experiències amb les companyes de vol i de pis... Moltes coses!!! Tinc moltes ganes de contar-les però ja porto massa temps al ciber així que haureu d'esperar. Prometo que ho escriuré tot!

De moment, bona entrada de curs a aquells que ja esteu treballant!

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, pensava que en qualsevol ordinador amb connexió es podien mirar les mateixes coses des de tot arreu. Segur que en trobes un que estigui més a prop fins que et tornis a connectar amb el món.

mestreta ha dit...

Jajjajaj! Ja ho sé però jo sóc una "agonies"! ;-)

Tonina ha dit...

Benvinguda mestreta. Ja hi tornam a ser!!!. Ja ens informaras de tot, ens deixes intrigats.
Salutacions i què tinguis sort.

Mestreta ha dit...

Hola Tonina!
Exacte! Com que ja hi tornem a ser no sé si tindré molt de temps per explicar coses, però s'intentarà!

Bon inici de curs!