1 de setembre del 2013

Demà...

Demà sonarà el despertador i no sé si li faré gaire cas. He estat dos mesos sense fer-li'n. O potser sí perquè, per precaució, l'hauré posat a l'altra banda de l'habitació.

Demà, suposo, seré conscient que les vacances s'han acabat perquè ara, sincerament, encara no estic assumint això de dutxar-me al vespre perquè al matí no tinc temps, això de pensar en el dinar que posaré a la carmanyola...

Demà no seré jo qui busqui el director o directora i es presenti, escolti en un racó com els altres mestres comenten com els han anat les vacances, i esperi que alguna ànima caritativa s'apropi i em faci el tomb protocolari per l'escola.

Demà no caldrà que em presenti, que digui el meu nom repetidament a repetides persones i em serà estrany esoltar els noms dels nous des de l'altra banda. I potser seré jo qui agafi algú de la mà perquè tindré molt present com n'és de pesada aquella situació. O potser no, perquè serà la primera vegada que repeteixo escola i el què voldré serà gaudir d'aquell moment de xerreta amb els companys.

Demà tindré, com la majoria, una síndrome post vacacional d'allò més gran i tan punt entri a l'escola em tornarà la consciència que ara no tinc. O potser no.

Però això serà demà... Bon inici a tothom!!!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Està molt bé que repeteixis, ja no t'has acostumar al centre ni als companys, moltes coses vindran soles, i al ritme que tots imposaran. Que tinguis un bon inici, però també un bon nus i un bon desenllaç!

Mestreta ha dit...

Ja m'imaginava que seria diferent però realment he vist que no té preu això de tornar al mateix lloc!!! Ara a veure com va el nus i el desenllaç però MOLTÍSSIMES GRÀCIES pels desitjos!

M. Roser ha dit...

Si que és molt gratificant tornar a la mateixa escola ( jo hi vaig tornar trenta anys)i fan una mica de pena les persones que arriben noves , una mica perdudes i una mica espantades , perquè no saben el què es trobaran...
I jo me n'he fet un tip d'agafar gent de la mar i acompanyar-los en els primers passos per l'escola!
Es fa costa amunt tornar a començar , ja que no saps quins alumnes trobaràs i si sintonitzareu bé...
Però després del primer contacte, amb tots aquells ulls que et miren amb curiositat, te n'adones que sereu amics i us ajudareu mútuament i serà un any ple de coses bones.
Que tinguis molta sort.